Textiel verven, een geestelijke ontspanning.

Wilt u zich eens heerlijk op een creatieve manier ontspannen, dan is textel verven (voornamlijk T-shirts) een van de leukste bezigheden.

mandala an 100  

We zien u al denken, Textielverven op een Healing en Reiki Website?
Ja, we geloven dat u zich heerlijk en geestelijk kunt ontspannen met Textiel verven. U kunt het vergelijken met "Mandala's inkleuren". Het inkleuren van een Mandala wordt gezien als een hulpmiddel bij meditatie.

mandala op T shirt
voorbeeld
in het boek
geverfd
op het T-shirt

Wij hebben vele soorten verf. Daardoor kunt u zelf leuke plaatjes verven op verschillende stoffen, zoals katoen en linnen. Op donkere of lichte T-shirts, truiŽn, theedoeken, schorten, badkleedjes, enz. Zie dadelijk ook bij de foto's. En moeilijk is het niet. Als u kunt overtrekken en inkleuren, kunt u zelf de mooiste cadeau's maken.

Maar u hoeft het textiel verven niet te vergelijken met het inkleuren van een Mandala. U kan juist zelf uw eigen Mandala maken en inkleuren op uw eigen T-shirt. U geeft u zelf dan een pracht van een cadeau.

Ook leuk is om geboorte kaartje op een baby T-shirt te verven, en dan aan de ouders cadeau te geven. U geeft dan een uniek cadeau en uit ervaring weten wij dat de ouders daar gigantisch blij mee zijn.

geboorte kaartje 100

Natuurlijk gaan we uit van het principe dat we textiel verven om ons zelf of iemand anders een leuk en uniek cadeau te geven. Maar verven op textiel kan ook heel nuttig zijn om bijvoorbeeld een vlek weg te werken. Een wijnvlek of een vlek door bleekmiddel in een broek of blouse, die na vele pogingen wassen, nog niet verdwenen is. Door nu een leuk plaatje op de vlek te maken, kan je jouw broek of blouse nog lang en met plezier dragen.

Maar we doen niet alleen aan textiel verven. U kunt ook op andere materialen verven, zoals: Glas, Porselein en Hout. Ook die verf hebben wij al in huis. Daarnaast ook vele ideeŽn en voorbeelden. Ook hiervan hebben we enige foto's op onze website geplaatst.

Naast verven zijn er nog andere leuke manieren om iets moois voor u zelf of voor anderen te maken. Zoals:

Van bovenstaande mogelijkheden, hebben we ook foto's op onze website geplaatst.