Hallo,
Op deze pagina wil ik mij even voorstellen.

Ik ben Renť Hanswijk, geboren op 11 April 1957 in Rotterdam.
Ik heb negen jaar als Klinisch Chemisch Analist in het Bergweg Ziekenhuis gewerkt. Daarna ben ik de automatisering ingegaan. Waar ik voornamelijk als consultant en projectleider gewerkt heb.
En wat eerst als een hobby is begonnen, heb ik inmiddels als een eigen professionele bedrijf opgezet.

Ik heb al vele jaren interesse in alles wat met paranormale zaken te maken heeft. Waarschijnlijk heeft dat met mijn familiaire achtergrond te maken, want mijn Overgrootvader was een medium en mijn Opa deed aan magnetiseren. Ook mijn vader houdt zich bezig met verschillende paranormale praktijken. Hij heeft cursus gevolgt met betrekking tot Helderzien, Chakra's en Tarot. Daarnaast is hij nu ook een Reiki Master.

renepasfoto2012

Op een bepaalt moment ben ik gaan experimenteren met Magnetiseren. Je merkt dat je leuke resultaten haalt, maar ook dat je het fout kan doen. Met als gevolg dat de persoon de ik behandel, geen pijn meer heeft, maar ik zelf enige uren lang met zijn of haar klacht rond loop.
Ook ben ik informatie avonden en cursussen gaan volgen. Algemene cursussen over paranormale zaken, parapsychologie, maar ook over het omgaan met problemen en praten met anderen.

Uiteindelijk ben ik mij meer op Reiki gaan richten. In een rustig tempo heb ik alle Reiki cursussen gevolgd. Met natuurlijk na elke cursus veel oefenen en toepassen in de praktijk. Als Reiki Master mag je ook zelf cursus gaan geven. Dit vind ik leuk om te doen. Ik heb al veel Reiki cursussen gegeven. En voor zover ik weet en kan nagaan, zijn mijn cursisten tevreden over de inhoud, het enthousiasme en het cursusmateriaal dat zij aan het eind van de cursus mee krijgen. Wat mij zeker een goed gevoel geeft, is dat ik van hen weer te horen krijg hoe leuk zij het vinden om Reiki te geven. En welke mooie resultaten zij mee maken.

Naast Reiki ben ik ook Avatar gaan volgen. Dit is een cursus waar je geheel met jezelf bezig bent.
Over jouw overtuigingen.
Kloppen die wel met de werkelijkheid? Hoe kom je eraan? En indien nodig, hoe kom je er weer af! Omgaan met overtuigingen, problemen, nieuwe ideeŽn realiseren, daar draait het om. Qua benodigde kennis niet moeilijk om te doen, want het gaat over jezelf. Maar soms wel moeilijk, door waar je tegen aanloopt. Maar uiteindelijk is ook Avatar een hele mooie manier om heerlijk opgeruimd, rustig en blij door het leven te gaan.

Om mensen beter te kunnen helpen, is Reiki en Avatar niet voldoende. Mensen hebben soms begeleiding nodig. Van nature uit was ik al begonnen met coachen. Maar om dat te verbeteren, heb ik een aantal losse en korte workshops gevolgd. Deels ook vanuit mijn functie als consultant en projectleider.

Shambhla was de volgende cursus. Dit is een krachtige, bredere Reiki. De energie werkt op een ander niveau en verschillen zijn zeker waar te nemen.

EFT volgde. Dit is een prachtige en sterke techniek om mensen met angsten en emoties te helpen. En ook hierbij bleek dat coachen belangrijk was.

Om het coachen te verbeteren, heb ik verschillende boeken gelezen. Onder andere:

Binnen het alternatieve circuit volgde nog een edelsteentherapie opleiding. Welke ik heel boeiend vond. Met als gevolg dat ik nu veel edelstenen in huis heb, en ik zelf ook workshops geef.

Om mijn praktijk verder professioneel uittebreiden heb ik de post-HBO Vitaliteitcoach opleiding gevolgd. Samen met de HBO Medische Basiskennis opleiding. Deze laatste wordt door zorgverzekeraars en beroepsverenigingen verplicht gesteld, om het cliŽnten mogelijk te maken de kosten te declareren.

Na deze laatste twee opleidingen ben ik als Vitaliteitcoach / Alternatief theapeut, voor mijzelf gestart.
In het verder ontwikkelen van mijzelf in mijn nieuwe beroep, heb ik meerdere opleidingen gevolgd. Zie ook Wat heb ik zelf aan cursus gevolgd
Maar Reiki, Shambhala en edelstenen blijven energieŽn die ik bijna dagelijks blijf toepassen.

Heeft u nog vragen of opmerkingen, u kunt mij altijd bellen of e-mailen.

Met vriendelijke en warme groet,

Renť Hanswijk