Welkom bij HealingHouseHanswijk

Is Reiki of Shambhala iets voor u?

 
  • Bent u regelmatig moe?
  • Maakt u zich vaak zorgen?
  • Misschien heeft u juist te veel energie
  • U zit niet lekker in u vel
  • U voelt dat u niet in balans bent
  • U wilt zich verder ontwikkelen
  • U wilt met uw handen werken

Dan is Reiki of Shambhala, zeker iets voor u.
U kunt kiezen voor een paar behandelingen. Welke mogelijk door uw zorgverzekeraar worden vergoed. (Zie bij Tarieven voor meer informatie).
Maar, u kunt ook een cursus volgen, en het zelf binnen één dag leren. Waarmee u het daarna, elke dag (gratis), aan uzelf kunt geven.
U kunt de cursus in onze praktijk volgen, maar ik kan ook de cursus bij u thuis geven!

 

Waarom zou u naar ons komen voor Reiki en Shambhala?

  Al meer dan twaalf jaar ben ik werkzaam als Reiki Master. Waarin ik zeer mooie behandelingsresultaten heb gezien. Daarnaast heb ik al veel cursussen gegeven, waarbij de praktijk oefeningen altijd zeer gewaardeerd worden. Shambhala ligt in het verlengde van Reiki. Het is een andere energie, maar ook met deze behandelingstechniek en Inwijdingen, heb ik mooie en leuke resultaten behaald.
Voor reacties van cliënten of cursisten wil ik u verwijzen naar:
 

Ervaringen op ontvangen behandelingen
Ervaringen op ontvangen cursussen

 

HealingHouseHanswijk en Hanswijk Vitaliteitcoach

 

HealingHouseHanswijk is zo'n veertien jaar geleden als hobby ontstaan. Ik ben als magnetiseur begonnen, daarna Reiki Master geworden. In de loop der jaren is daar Shambhala en het werken met edelstenen bij gekomen.
Deze website (www.healinghousehanswijk.nl) geeft voornamelijk informatie over Reiki, Shambhala en edelstenen.

Sinds juni 2011 ben ik ook een gediplomeerd Vitaliteitcoach.
Als vitaliteitcoach werk ik met meerdere technieken om mensen weer 100% vitaal en in totale balans te krijgen.
De kracht van een Vitaliteitcoach is dat hij zich niet richt op één aandachtsgebied, maar juist kijkt naar de totale persoon.
En dus met een integrale aanpak gericht op de samenhang tussen het fysieke, sociaal-emotionele, spirituele en mentale dimensies.
Omdat er door een Vitaliteitcoach op alle vier vlakken gecoacht wordt, zijn de resultaten vaak van een blijvend resultaat.
Over mijn werk als Vitaliteitcoach, en over de verschillende technieken die ik daarbij gebruik, heb ik op deze website één pagina met informatie opgenomen.
Maar voor meer informatie over de technieken en de mogelijkheden, wil ik u verwijzen naar mijn andere website: www.hanswijkvitaliteitcoach.nl

 

Textielverven als Ontspanning

 

Mensen willen graag Reiki en Shambhala ter ontspanning ontvangen.
Maar wist u dat Textielverven net zo een mooie en leuke ontspanning is? An geeft éénkeer in de twee weken textielverf les. Eigenlijk is het veel meer dan dat, want je kan overal op verven.
In plaats van verven, zijn er ook nog andere mogelijkheden, als: werken met servetten, eigen oorbellen maken, Krimpiedinkie, Chemage op kaarsen, Kerstballen maken.
Voor meer informatie en een foto reportage, kijk eens op Textiel verven

 

Meer informatie of vragen?

Als u meer over Reiki, Shambhala of Edelstenen wilt weten, dan nodigen wij u uit om verder op deze site te lezen.
Wilt u meer informatie over technieken als EFT, NES ProVision, Stressmanagement, Kinesiologie, Coachen, of advies over voeding, klik dan hier op www.hanswijkvitaliteitcoach.nl

Maar u kunt ook contact met ons opnemen, door te bellen naar 06-27578456 of een e-mail te sturen naar: info@healinghousehanswijk.nl

 

 

Met vriendelijke groet,

An en René Hanswijk